Start automationsprojektet op uden at dræne driftressoucerne

STEP 1

Afklaring!

STEP 2

Implementering!

 

 

Afklaring

√ Automationspotentialet i virksomheden

√ Potentialet – hvad er effekten

√ Arbejdsområdet – LEAN & FLOW

√ Automationsmuligheder

√ Udbud, priser og tilbud

√ Business case – ROI

Få analyseret den rigtig løsning og 50% mere effektivitet

Det er bevist at i de tilfælde hvor der har været en uvildigrådgivning med i processen med at effektivisere via robotteknologi og automationsløsning med f.eks. robotter eller collaborative robotter (COBOTS) er der 50% at hente i forhold til en “gør det selv løsning” med en robotleverandør.

Stop med at går rund om den varme gød!

Robotteknologi er ikke “bare” og i en travl hverdag er ProLution en støttende for f.eks. produktionschefen til at få taget hul på automationsprojektet.

Det er mange steps på vejen til en rigtig automationsløsning, men det starter med et afklaring forløb. Efterfølgende kommer punkterne løbende under 2 hovedepunkter – Potentialeafklaring & Implementering

Start automatisering
Automation og robotterne hjælper

Danmark er heldigvis ikke et uland når det kommer til automationsløsninger. Faktisk er vi rigtig godt med, hvis man ser på antal robotter pr. indbygger. Derved er fordomme som ”robotterne kommer og tager vores arbejde” også ved at være nedbrudt, da det er realitet at de er en godt hjælpe i danske produktionen.

Analyse har også vist, at det robotterne ”tager” produktiviteten og løfter den, hvilket er til gavn for virksomheden og dens konkurrenceevne.

Men der er endnu flere fordele, da en automations- eller robotløsning oftest kan ”fratage” produktionsmedarbejderne det eventuelle nedslidende arbejde som de udsættes for.

Et ærlig syn på produktionsopgaven kan også konkretisere at der sandsynligvis er kedelige og monetone arbejdsopgaver som ikke altid er værdiskabende for virksomheden eller medarbejderen, og som i sidste ende kan skaber kvalitetsproblemer.

Altså robotterne er en hjælpe i virksomhederne!

Fremtidens produktionsvirksomhed!

Hvis en dansk produktionsvirksomhed ønsker at bibeholde deres nuværende markedsniveau globalt eller nationalt, så skal der automatiseres før konkurrenten gør det.

Om det ønskes et højere output, øget produktivitet, reducering på spild/kassation eller øget kvalitetssikring/kontrol så er automatisering med til forbedre og styrke forsyningskæde herunder også økonomisk samt at sikre danske arbejdspladser.

Hertil kan et mulig eksport eventyr opstå eller styrkes da danske lønomkostninger minimeres.

Går ikke glip af de rigtige fordele!

Desværre er manglende forståelse for automatisering, robotteknologi eller andre digitale transformationer det som bremser implementeringen af automation.

Hertil er tiden i virksomheden også være en bremse for et automationsprojekt. ProLution kan her drive projektet, og derved kan virksomheden bibeholde sit fokus og tidsforbrug på driften, og lade Prolution undersøge mulighederne med fuldautomatiseret celler, fleksible collaborative celler i samarbejde med mennesker, aktivatorløsninger samt de løbende nye gibe og håndteringsmuligheder at produkter og emner.

Det er også vigtigt at vælge den rigtige løsning, mm man arbejder operativt, taktisk eller stratetiske niveau i en virksomhed ser man forskelige fordele men også udfordringer men automatisering. Her kan ProLution hjælpe med at kortlægge processer, arbejdsgange og muligheder med automatisering, tilbudsindhentning, ROI mm.

En uvildig analyse af automationsmuligheder kan i samarbejde ProLution gøres med tilskud fra staten/EU.

ProLution er godkendt rådgiver og har derfor mulighed for at søgte økonomiske støtte  til f.eks. et afklaringsforløb
Vælg en godkend rådgiver

En godkendt rådgiver har mulighed for at søge de puljer og tilskud som den danske staten/EU tilføre erhvervsliver og har dermed et samarbejde med Erhverveshusene i Danmark

Læs mere