Hvad er innovation ¿

Tænk ud af boksen, være kreativ!!

Overstående er kendte vendinger når man omtaler innovation, men er stor forskel på kreativitet og innovation. Kort sagt defineres kreativitet som en “proces”, hvor innovation derimod er et iværksat tiltag som har fokus et færdigt produkt eller en udvikling

Når man taler om innovation i forhold til produkt- eller forretningsudvikling er der ligeledes også forhold man bør forhold sig til.

For den menneskelige hjerne er der nogle naturlige forhindringer i forhold til at være innovativ, dette skyldes at vores hjerner ikke har udviklet sig i samme hast som evolutionen, og derfor er vi stadige programmeret med urmenneske tiltag – såsom bit og dot.

Det forunderlige ved vores hjerner er også, at når vi taler eller bliver bekendt om hvilke urmenneske tiltag der bremser os, så bliver vi bevidste om hvordan vi kan tilsidesætte disse og give plads til innovative tiltag!!

Det er også nemmere sagt/skrevet end gjort, men ProLution kan via nogle værktøjer og tankegange hjælpe med, at produkt- eller forretningsudvikle jeres virksomhed, og derved skabe en konkurrencefordel.

Innovation og grønomstilling komplementerer hinanden i en forretningsudvikling og sikre dermed virksomhedens fremtid!

Innovation og grønomstilling komplementerer hinanden!